Home Wie-is-wie Kilian Verspeelt

Kilian Verspeelt

Secretaris

Kilian is sedert 2014 actief in de politiek. Dit als bestuurslid en ondervoorzitter van de afdeling van N-VA Anzegem. Daarnaast is hij ook medeoprichter van Jong N-VA Regio Waregem. Voor deze fusie was er een aparte Jong N-VA afdeling in Anzegem waarvan hij een viertal jaar voorzitter was. In deze periode was hij ook afdelingsraadslid op de algemene vergadering van Jong N-VA nationaal. Tot slot is hij ook lid van het arrondissementeel bestuur voor zijn gemeente Anzegem.

Op professioneel vlak is Kilian verkoper van personen- en bedrijfsvoertuigen bij Renault Groep Devos-Capoen te Kuurne. Zijn interesse en expertise in de automotive sector wil hij gebruiken om via de politiek mee te werken aan ‘de mobiliteit van morgen’. Hoe lossen we het huidige en toekomstige fileprobleem op, en hoe laten we de sector en ecologie hand in hand gaan? Op deze vragen wil hij mee nadenken en het gepaste antwoord bieden.

Tot slot heeft hij ook een passie voor de koers. Als bestuurslid bij Yvegem Sportief en Anzegem Cycling zet hij mee zijn schouders onder de organisatie van Halle-Ingooigem en het Belgisch Kampioenschap wielrennen in Anzegem.

 

Anzegem
14 nov 1994